Политики

Дарете

smetka3.png

Търсене

Официален сайт на Програма „Фонд Активни граждани България“

Заедно сме по добри!

Женско сдружение «Екатерина Каравелова» е социално ориентирана организация и подпомага своите клиенти по различни начини:

  • чрез предоставяне на подкрепа и консултативни услуги;
  • чрез подпомагане на социално слаби лица и семейства, предоставяйки им дрехи и вещи от първа необходимост, санитарни консумативи и хранителни продукти (в зависимост от необходимостта по всеки конкретен случай);
  • чрез изграждане, обзавеждане и оборудване на подходяща материална база  за настаняване и подкрепа (Кризисен център с капцитет 10 места, Преходна къща «Резилианс» с капацитет 4 места, Център за обществена подкрепа с капацитет 20 )

Предвид това Организацията е отворена към дарители – частни и корпоративни лица и приема дарения под формата на финансови средства, вещи за обзавеждане, дрехи и обувки (втора и първа употреба), детски играчки, ученически пособия, дълготрайни хранителни подукти, санитарни консумативи и др.

За да направите дарение в натура, може да посетите офиса на организацията в гр. Силистра, ул. «Н.Й.Вапцаров» № 51, ет. 2 всеки работен ден от 9 до 17 ч., или да се свържете с нас на телефон 086/820487

Ако желаете  да дарите финансови средства:

ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА /ПИБ/ ГР. СИЛИСТРА 
IBAN: BG33FINV915012BGN0K9AE 
BIC: FINVBGSF 
ЖС "ЕКАТЕРИНА КАРАВЕЛОВА"