Политики

Дарете

smetka3.png

Търсене

Официален сайт на Програма „Фонд Активни граждани България“

Заедно сме по добри!

Е.Каравелова 8 кампании за 8 март 1Женско сдружение „Екатерина Каравелова“беше избрано заедно с други 7 за участие в инициативата „8 кампании за 8 март“на Фондация BCauseза успешни кампании по набиране на средства от организации, които работят с жени и деца, преживели насилие. Организациите стартираха дарителски кампании, а фондация BCause ще удвои набраните средства от всяка кампания със сума до 3 000 лева от Фонд за подкрепа на жени, пострадали от домашно насилие на фондацията.

Кампанията Да помогнем на семейство в нужда! разчита на местната общност, бизнес, административни структури, наши дарители през годините, хора, които приемат каузата присърце и може да бъде подкрепена с онлайн дарения в Platformata.bg.

Осми март е денят на равните права на жената – майка, която се грижи и подкрепя своите деца. Има обаче много жени, които няма да получат цветя, а децата им за пореден път ще ги видят тъжни. Тези жени и техните деца имат нужда от закрила и подкрепа за да започнат да градят живота си отново.

Ние, от Женско сдружение „Екатерина Каравелова“предоставяме социални услуги с разбиране и надежда за по-добро бъдеще на деца и семейства в риск – жертви на насилие, бездомни, живеещи в бедност, застрашени от отпадане от образователната система, неглижирани, с психо-емоционални проблеми, в резултат на семейни конфликти и трагични събития.

Търсим Вашата помощ и съпричастие за подпомагане на конкретна кауза:

Кампанията ни е за три мечтаещи за по-добър живот деца, които живеят в скромен дом, заедно със своята майка.Сумата от 3500 лева ще бъде предназначена за подобряване на битовите условия в дома им –електрическа готварска печка с фурна, кухненски шкаф, кухненска маса с четири стола, разтегателен диван, телевизор, спално бельо, дрехи и обувки за децата

Може да се запознаете с кампанията и да ни подкрепите като дарите онлайн на Платформата.бг: https://platformata.bg/bg/kauzi/1976:da-pomognem-na-semejstvo-v-nujda/details/campaign.html

Нека заедно да осигурим домашен уют, спокойствие и условия за по-добър живот на децата и тяхната майка!

За повече информация:

Десислава Милкова Сертева

Тел: 086 820 487

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.